Izvor:

 

http://www.internetzarada.org/showthread.php?tid=12865

 

Pošto se tema o uniwebhosting-u raširila u ninet-u, neka ovo bude posebna tema, gde će bivši i budući korisnici iznositi svoja iskustva.

Moram replicirati na odgovor člana mgsbgd jer ima dosta neistina

Citat:

Quote:Sajt Sergeja Ćetkovića je i dalje hostovan kod uniwebhostinga, on je naš prijatelj i korisnik 8 godina, domen je bio registrovan na drugom mestu i istekao je, to nije greška uni-a, i zbog toga sajt ne radi, ali se trudimo da mu vratimo sam domen, ili će registrovati drugi.


Ovo naravno nije istina iz razloga jer, kada je meni sajt pao i nisam mogao da se ulogujem na cpanel, pomislio na problem sa hostingom, i kao proveru tražio drugi sajt na istom hostignu. Naravno sergej je bio prvi poznati jer se reklamirao. isto down sa istom porukom.

Da je istekao domen, pisalo bi domain expired, domain for sale itd, a ne greška servera.

Tada je i sajt uniwebhosting bio offline jedno 5-6 dana.

Quote:To da su uniweb serveri offline su glupost, naši serveri su online uvek, kao i naš sajt i npr sajt bioskop.me i još mnogi drugi dajtovi, online su 99.9% , vi ste koristili naše usluge 6 meseci, a povraćaj novca je zagarontovana u prvih 30 dana. Tako da vas tu niko nije pokrao, ako ste imali offline, može vam se reaktivirati hosting i dodeliti gratis period za svaki offline dan, legitimno smo registrovani na google maps kao firma i proverena je adresa, u APR-u je registracija u toku.


Ne znam kako očekujete da neko kome je sajt offline mesec dana, i koji je izgubio svoj sajt, zatraži reaktivaciju i još gratis period na nestabilnom hostingu ??

Na google maps kompaniju može registrovati dete od 5 godina, tako da ne znam što to uopšte pominjete, a što se APR-a tiče, stvarno se divim kako se izbegavali poreznike sve ovo vreme. Delatnost u Srbiji ne možete legalno obavljati bez registrovane firme, a vi je idalje obavljane bez firme NELEGALNO

Quote:Za svaki minut offline, dajemo mesec dana gratis hostovanja, toliko smo sigurni u kvalitet servera i to garantujemo. Kao novi vlasnici smo promenili sve servre, i load na serverima ne prelazi 1.


Znači li to da ja mogu da dobijem doživotni hosting jer mi je sajt bio 43200min offline ??

Možda ste promenili servere, ali džabe kad nemate administratore i stručne ljude za održavanje tih servera.

Quote:Isto tako, ako nekom padne sajt, dodelićemo mu lični vps od hetznera o našem trošku, refundaciju uvek možete da dobijete. Osoba koja je navela da nećemo da vratimo novac, neka ponovo otvori tiket da proverimo, ali ako ste koristili usluge 6 meseci, povraćaj nije omogućen, samo gratis period. Refundacija je garantovana samo prvih 30 dana. Nemam priliku da gleda ovaj forum, tako za dodatna pitanja posaljite email.


Nemam potrebe da otvaram tikete, pravilo za 30dana stoji u pravilima, ali ako nekome uništite sav rad zbog svoje nemarnosti i nesposobnosti, pravilo od 30dana je dodatni šamar na već dovoljno problema nastalih zbog vas.

Još da napomenem da je podrška napisala u mail-u da će refundirati deo novca, što naravno nije uradila, pa to dodatno govori o neozbiljnosti.

p.s.

Ako mislite da nastavite tako što ćete idalje obmanjivati narod, ne smeši vam se svetla budućnost, jer dobar glas daleko se čuje, a loš još dalje.

Nije mi namera da miniram vašu 'kompaniju' već da ukažem budućim korisnica na istoriju koju obmanama pokušavate da sakrijete, smatram da mi je to dužnost da pomognem drugim članovima foruma pri odabiru hostiga iznošenjem svojih ličnih iskustava koja nazalost nisu nimalo pozitivna, a za to ste vi i vaš rad tačnije nemar zaslužni.

Share this:

About the author / Super User

Super User

Toan Pham

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Login

Ostavite svoju priču, objasnite kako ste prevareni. Cilj je da skupimo ljude kako bi pokrenuli zajedničku tužbu.

Article Monthly

 

A evo da vidimo šta kažu "novi" vlasnici:

www.000webhost.com