Izvor:

 

http://www.novinar.de/2015/06/21/internet-prezentacija-istorijski-projekat-srebrenica.html?lang=lat

 

Od početka našeg rada, pre oko šest godina, administrator našeg sajta je u svojstvu provajdera koristio firmu pod nazivom Uni Web Hosting.

***

Ranije nikad sa njima nismo imali značajnijih problema. S vremena na vreme događalo se da je sistem padao, ali to bi trajalo po nekoliko sati ili najviše dan ili dva. Nismo tome poklanjali posebnu pažnju zato što su svuda tehnički problemi normalna pojava. Oni se brzo rešavaju, i tako je do sada uvek bilo.

Pre nešto više od mesec dana, posetioci su nam skrenuli pažnju da naš sajt ne radi. Naš administrator se obratio provajderu i dobio je od njih uveravanja da će u kratkom roku stvar biti rešena i da će se naš sajt opet podići. Posle toga – nije se dogodilo ništa. Mi smo ponovili naše intervencije, uvek smo dobijali iste standardne odgovore, i opet nije bilo nikakvih rezultata. Posle 15 ili 20 dana strpljivog čekanja pojavile su se određene sumnje, ali nismo mogli ni sanjati iznenađenje koje smo doživeli. Jedan prijatelj koji je po profesiji inženjer kompjuterske struke potrudio se da sazna nešto više o našem provajderu, Uni Web Hosting. Otkrio je da se provajder naše internet prezentacije nalazi u – Sarajevu.

 

Da budemo sasvim precizni, evo adrese koja je prikazana na njihovoj internet prezentaciji:

 

Zmaja od Bosne br. 50a/b , 71000 Sarajevo

Na njihovom sajtu se takođe nalaze i ovi podaci:
Telefon: +381 62 147 8633
Elektronska adresa: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Internet prezentacija: www.uniwebhosting.com

 

Čim smo saznali gde se nalazi naš provajder to smo povezali sa činjenicom da se ove godine obeležava dvadesetogodišnjica Srebrenice. Verovatni razlozi za neobično dugotrajne tehničke teškoće koje su zadesile našu internet prezentaciju postali su nam sasvim jasni.

Balkan je Balkan i, nažalost, pojam fer pleja ovde je nepoznat. Ako se sa nekim ne slažete vi ga nećete pozvati na džentlmensku debatu u oksfordskom stilu. Umesto toga, protivnika ćete pokušati da „neutrališete.“

Share this:

About the author / Super User

Super User

Toan Pham

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Login

Ostavite svoju priču, objasnite kako ste prevareni. Cilj je da skupimo ljude kako bi pokrenuli zajedničku tužbu.

Article Monthly

 

A evo da vidimo šta kažu "novi" vlasnici:

www.000webhost.com